Smartare Möten

Verktyget som skapar bättre konferenser

Förändrar konferensmarknaden

Konferensanläggningar erbjuder fantastiska miljöer, mat och aktiviteter som ger en god inramning för givande möten. Men lite har hänt på konferensmarknaden de senaste 100 åren. Men nu plötsligt finns Smartare Möten. Ett digitalt verktyg som i grunden förändrar vad en konferensanläggning erbjuder.

Tjänsten är framtagen för Svenska Kulturpärlor och ger dom ett försprång genom att ge mer värde till sina konferensbokare. Med beprövade metoder och steg-för-steg-guider bidrar Smartare Möten till att konferensarrangören får mer ut av sina möten. Du erbjuds inte längre bara en fantastisk inramning – du får även hjälp att på riktigt planera och genomföra  en konferens om ger effekt i verksamheten!

Tjänsten är framtagen genom undersökningar riktade mot befintliga konferensbokare och utvecklas löpande med funktioner och innehåll. Smartare Möten erbjuds initialt kostnadsfritt till de som bokat en konferens hos Svenska Kulturpärlor. Därigenom skapar man lojalare kunder och ett tydligt argument varför kunderna ska välja att arrangera sin konferens på någon av koncernens anläggningar. Dessutom skapas möjlighet till kommunikativa uttag som skiljer sig från resten av mötesbranschen.

Smartare möten en unik digital produkt på en traditionell marknad som ger konferensbokare tillgång till planeringsverktyg, kunskap, uppgifter och metoder som ger resultat.