Good Big Red

One stop shop för brands och domäner

Brands that stick

Paul Rand, en av världens främsta formgivare, myntade på 60-talet uttrycket ”If you can’t make it good, make it big. If you can’t make it big, make it red!”. 2022 föddes den digitala varumärkesbyrån Good Big Red med ambitionen att lyckas kombinera detta och mer därtill i en leverans.

GBRs affärsidé är att producera starka varumärkesnamn med tidlös design och levererar det digitalt till en internationell marknad.

Utmaningen med att hitta ett starkt varumärke idag är monstruöst mycket större än det var för 60 år sedan. Idag tävlar alla företag på en global marknad och domännamn är avgörande för hur din verksamhet når ut. Genom att sätta upp en unik process för att registrera varumärkesnamn som är minnesvärda, enkla att uttala och som bidrar till en visuell igenkänning gör GBR det enkelt för allt ifrån startups till stora koncerner att sätta starka varumärken.

Good Big Red har levererat starka domäner och varumärken till allt från kreativa startups till traditionella koncerner som letat efter ett nytt starkt namn.