Helhetsgrepp för West Code Group

Vi är stolta över att kunna presentera West Code Groups nya webbnärvaro som vi tillsammans med dem arbetat med under vår och sommar. Här får varje verksamhetsområde utrymme och besökarna får en förståelse för det värde som helheten skapar.

westcode.se

Välkommen Jennie!

Jennie är en erfaren skribent med bakgrund som journalist, redaktör och copywriter inom employer branding. Hon är van att berätta begripligt om komplexa ämnen på ett läsvärt och engagerande sätt.

De senaste åren har hon arbetat i Stockholm som specialreporter på Personal & Ledarskap, copywriter på Coreworkers och som chefredaktör för VD-tidningen. Så klart är vi superstolta över att ha Jennie i vårt team!

Säg hej!

I ständig utveckling

Hur presenterar man en verksamhets historia, själ, breda kompetens och framåtblickande inställning på 46 sekunder? Tillsammans med Stua gjorde vi så här:

Filmen om Stua

Tema: Forskning

I brevlådorna hos allt från månadsgivare till politiker hamnar i dagarna Alzheimerfondens magasin Memories. På byrån utlovar vi hoppfull läsning för lata hängmattedagar.

Bli månadsgivare!

Tipsautomaten har landat!

Har du vägarna förbi Nyköping kanske du springer på Nyköpingsguidens egen tipsautomat i sommar.

Nyköpingsguiden

Vinst varje gång!

Visit Lund kontaktade oss med uppdraget att få lundabor att hitta upplevelser utanför sin komfortzon. Och vem vill inte bli en upplevelse rikare? När Lundahjulet nu är på plats lovar vi att det blir det vinst varje gång!

lundahjulet.se

Hisspitch för en stad

Hur säljer du in din hemstad till någon som aldrig varit där? I en film för Nyköpings kommun visar vi på hur utmanande det är att hitta rätt i sin hisspitch när man som mest behöver den.

Se filmen

Fler viktiga sommarjobb

Mc Donalds kommunicerar just nu ut att de hjälpt unga ut på arbetsmarknaden sedan 1972. Hedervärt! Men… vänta nu… det har ju Gripsholms Värdshus också gjort – men sedan 1609. Därför plockade vi fram den här blixtkampanjen för att få fler att söka jobb inom Svenska Kulturpärlor.

Sök jobb

Du gör Nyköping bäst i världen!

Genom en utbildning har vi hjälpt Nyköping att få kommunens 56 591 ambassadörer att lära sig ännu mer om sin hemstad och sprida sin kärlek till platsen. Kommunikationen syns bland annat i olika filmserier, utomhustavlor, annonser, quiz och i sociala medier.

nykopingsguiden.se

Säg hej till Felicia!

I förra veckan kunde vi välkomna vår nya medarbetare Felica Bladh. Bakom sig har hon en utbildning inom filmproduktion från Santa Barbara City College och dessutom ett flertal nomineringar vid olika filmfestivaler. Vi är så klart sjukt stolta över att ha henne på plats hos oss!

Kontakta oss

Framtiden är återvunnen!

Globus TT servar kunder över hela landet med hisslösningar. Nu satsar man på att lansera tjänsten Globus Pallas Re:usable – ett sätt att smart kunna köpa stolshissar där skenans delar återbrukas. Vi har hjälpt till med allt från paketering och pressmaterial till filmproduktion.

Pallas Re:usable

E-learning för ambassadörer

Under det senaste året har vi hjälpt Stua att på flera sätt stärka Sörmland som Sveriges Slottsdestination. Som kronan på verket kan vi nu äntligen också presentera den e-learning vi har byggt upp tillsammans.

Här har vi skapat ett pedagogiskt upplägg och sedan tagit ut det i artiklar, uppgifter, berättelser och kortare filmade föreläsningar!

Lär dig mer!
Prime Care

Webbplats för vården

Vi hjälper bemanningsföretaget Prime Care att skapa ett starkt varumärke hos vårdpersonal runt om i landet. Nu lanseras nya primecare.se med både hjälpsamma tips och berättelser från medarbetare som kämpar hårt i dessa tider.

Prime Care
Ballad film

Filmtips!

Ballad film är ett av Sveriges just nu mest uppmärksammade dokumentärfilmsbolag. Vi har satt form på filmaffischen för Svonni vs The Swedish Tax Agency som går upp på festivaler runt om i världen i vår. Men redan nu kan du streama denna 5-minuters-pärla på UR. Fram med popcornen!

Se filmen!

Det ska löna sig att vara lojal

Genom det nya lojalitetsprogrammet Svenska Kulturpärlor Member har vi hjälpt till att få återkommande gäster på Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus och Södertuna Slott att känna sig ännu lite mer välkomna. Varje krona som spenderas ger bonus på nästa köp och som medlem ges du även unika erbjudanden och rabatter. Lite mer guldkant helt enkelt!

Gå med

Personligt på posten

Det är inte alltid att räckvidden i dagens sociala medier räcker till. Ibland når man bäst resultat med hjälp av personliga brev – som på den gamla goda tiden. I det här fallet hjälpte vi det anrika måleriet Brunelius Måleri i Nyköping att nå ut till en liten skara personer, för vilka det är extra viktigt att hålla just traditioner vid liv.

Brunelius Måleri

Vinnare i Breakit Impact Challenge 2020!

Tillsammans med över 100 av näringslivets mest engagerade bolag har vi de senaste fem veckorna utvecklat vårt hållbarhetsarbete genom Breakit Impact Challenge. Vi är så stolta över att vi också kammande hem priset för Årets klimat-tweakade affärsmodell.

Se prisutdelningen här

Möt nya Stua

I novembermörkret lanserades Stuas nya varumärke. Möt en uppdaterad visuell profil, nya imagebilder och en ny hemsida som speglar ett modernt företag med framtiden i sikte!

Stua.se

Plats för livet

Dahlhälls fastigheter skapar just nu ett nytt modernt kvarter med hyresrätter på Brandholmen i Nyköping. Vi hjälper dem att bygga engagerande kommunikation med Instagramflödet @kv.jakten som bas. Sugen på ett boende som underlättar livspusslet? Ställ dig i kö!

Följ bygget!

På väg mot en cirkulär framtid

Gypcore arbetar med produktutveckling utifrån återvunnet material. Deras första produkt på marknaden är Gypsorb – ett 100 % återvunnet och miljövänligt saneringsmedel som används för att absorbera vätskor som olja och färg. På You Are Here är vi stolta över att få bidra med rådgivning, produktformgivning, webb och säljmaterial.

Besök Gypcore