På väg mot arbete

Efter att vi gått vinnande ur en upphandling för myndigheten IAF (Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen) har vi  lanserat deras rapport ”På väg mot arbete”. Unik på det sättet att den lyfter fram anonyma berättelser ur de arbetssökandes eget perspektiv.

För att göra deras ord rättvisa har vi skapat en rapport där varje berättelse fått liv med hjälp av en illustration på en fiktiv person.

Till rapporten

Anhörig i fokus

I Alzheimerfondens senaste magasin lyfter vi fram hur det är att vara närstående till någon med Alzheimers sjukdom. Som vanligt dimper tidningen ner hos allt från månadsgivare till beslutsfattare. Självklart hittar du den även i diverse väntrum runt om i landet.

Bli månadsgivare!

Arbeta säkert hemifrån

West Code Solutions är ett svenskt bolag som arbetar med att förebygga intrång i digital infrastruktur hos bland annat myndigheter och offentlig verksamhet. Under våren har vi hjälpt dem att bygga en kampanj över LinkedIn med en serie tips om hur man arbetar tryggt på distans.

Omställning i Corona-tider

När vår kund Svenska Kulturpärlor står inför stora förändringar arbetar vi tätt tillsammans. Inte minst under den senaste månaden när projekt Slottshem skulle lanseras. En möjlig utveckling där Södertuna Slott blir en plats för bostäder och som på kort tid innebar produktion av allt från foton, texter och webbsida till pressmaterial.

Slottshem.se

Digital slottskampanj

I dagarna lanserar Stua, i samarbete med alla kommuner i Sörmland, kampanjen ”Slottssafari”. Ett underhållande quiz där du utifrån ett antal frågor landar på ett slott som passar just dig! Ett spännande uppdrag som vi arbetat med under våren och som nu, lagom till midsommar, är live!

Hitta ditt slott

Kunskap på distans

Tillsammans med Sveriges ledande utbildare inom el och vvs har vi utvecklat en pilot för framtidens kursmaterial. Med informativ och pedagogisk e-learning arbetar INSU för att nå ut med viktigt kunskap.

Insu.se

Svemester.se är live!

Att stanna i Sverige i corona-tider är viktigt för både folkhälsan och klimatet. Med vår svemester-generator visar vi hur många udda, roliga och annorlunda besöksmål som finns i Sverige.

Var tar slumpen dig?

Hur ser framtiden ut?

Under ett års tid har vi internt arbetat med det vi kallar “Framtidens byrå”. Vårt eget utvecklingsprojekt som idag känns mer relevant än någonsin.

Hur skulle du vilja att framtidens byrå fungerar, vad vill du att den erbjuder? Lämna gärna ett anonymt svar på vår hemsida så skapar vi framtiden tillsammans med dig!

Tyck till!

Fler ska stå på egna ben

Samordningsförbundet RAR Sörmland valde efter en upphandling att låta oss på You Are Here producera deras nya webbplats. Med WCAG-direktiven i fokus har vi byggt upp en ny plattform i Wordpress. Med hjälp av filmer och artiklar berättar vi om några av de lyckade insatser som bidrar till att fler kan stå på egna ben och komma ut i arbete.

rarsormland.se

Sveriges främsta parker i din hand

Med hjälp av en ny profil, webbsida och lansering över sociala medier har vi arbetat tillsammans med Swedish Gardens för att få fler att upptäcka Sveriges bästa parker och trädgårdar. Välkommen till en sommar där hemestern blir exotisk! Snacka om att vi är stolta!

Hemester!

Fler behövs i vården

För att locka fler medarbetare till vården har vi tillsammans med Prime Care lyft fram hur de under lång tid arbetat för att sätta fokus på vårdpersonal. Att arbeta inom vård och omsorg är ett tufft och viktigt jobb. Alltid.
Det blev också budskapet i sociala medie-kampanjen.

Prime Care

Varumärke för vården

När pandemin slog till mot världen ställde Stegoplast om sin produktion och tog fram skyddsvisir och skyddsförkläden för vården. Vi har hjälp till att snabbt skapa det nya varumärket Visiro och kommunicera ut det till vårdgivare och kommuner runt om i landet.

Besök Visiro

Rädda bakispizzan!

Krogdirekt hjälper 1400 medlemmar inom svensk restaurangnäring att skapa lönsamma affärer. För ett par veckor sedan satte vi samman en blixtkampanj under den populära hashtaggen #supportyourlocal för att få fler att rädda sin älsklingsrätt på sin favoritkrog. Vi är så glada över att se spridningen och att sociala medier verkligen är socialt när det behövs på riktigt!

Go social

Smaker från naturen

Kulturvin importerar viner från franska vinbönder som odlar sina druvor med omsorg. På deras nya webbsida kan du läsa om vinproducenterna och om hur du beställer flaskorna till närmsta Systembolag.

Salut

Digital lansering

BSC är ett eventbolag i Stockholm som arbetar med några av världens främsta varumärken. De är snabbfotade, kreativa och har lång erfarenhet. Med sin nya hemsida siktar de nu på att nå ut globalt. VI är glada för att få vara en del av den ambitionen!

Be amazed!

En digital resa

Under ett års tid har vi arbetat intensivt tillsammans med Utflyktsvägen för att bygga upp och lansera en ny webbplattform. Resultatet är en portal för utflyktsmål där var och en av de drygt 120 olika aktörerna som är med, kan redigera och uppdatera informationen om just sitt besöksmål. Genom en omfattande lansering med genomtänkt spridning via Google och sociala medier, har Utflyktsvagen.se snabbt blivit en välbesökt plats på nätet.

Till Utflytksvägen

Vem behöver inte bra bilder?

Vi har just lanserat vårt projekt Click Click – en bildbank där du hittar svenska bilder med kvalitet. Under ett års tid har vi fotat allt från landsbygd till storstad. Bilder som hjälper till att enkelt skapa kommunikationsmaterial med en lokal prägel och äkthetskänsla.

https://clickclick.se/

Invigningen var grym!

Invigningen var grym! Nu har vi flyttat in i våra nya lokaler på riktigt. Nyligen invigde vi med inflyttningshäng med mänger av härligt folk. Stort tack till alla som kom förbi och som också hjälpte oss att skänka pengar till Stadsmissionens viktiga arbete.

Har du inte hälsat på? Kom förbi på en kaffe hos oss på Hospitalsgatan 24 i Nyköping.

Kontakta oss

Silver i tävlingen – Årets bästa annons

Vår kund Happy Homes kammade hem silverplatsen när Årets Bästa Annons 2019 korades av SN. Vi är glada att ha en kund som vågar tänka lite fyrkantigt för att skapa kommunikation som sticker ut. Stort grattis Happy Homes till priset!

Besök Happy Homes

A New Voyage

2019 fick vi förtroende att ta fram ett nytt designkoncept för Voyage. Tillsammans skapade vi alltifrån en ny form och hemsida till foto och kommunikation i sociala medier. Allt utgick självklart från konceptet att bygga ett nytt sätt att möta världen på. En plats skapad med målet att gästerna ska uppleva nya saker, och smaker, tillsammans. Helt enkelt A New Voyage.

Besök Voyage