Introducing Luca & Toni

Sveriges senaste restaurangkedja – Luca & Toni – börjar ta form. Med ett nytänkande pizza-koncept och lansering i Norrköping och Jönköping är ambitionen hög. Kreativ annonsering, tydlig profilering och storytelling i SoMe lägger grunden för ett starkt varumärke. Och vem vill inte veta mer om pizza-bröderna från Sicilien som startade restaurang på Mulberry Street i New York under 30-talet?

Världens smartaste serviceavtal?

Under slutet av 2022 skedde en bred lansering av världens modernaste serviceavtal för tunga fordon. Inspirerat av hur produktlanseringar genomförs globalt skapades filmer, event och digital annonsering för en helt ny tjänsteprodukt.

Besök scania.se/service360

En profil som sticker ut

För det återkommande eventet Fredagspepp har vi skapat ett grafiskt uttryck byggt på en postiv sticker-känsla inspirerad av hur vi interagerar på ett peppigt sätt i sociala medier. Fredagspepp är ett arrangemang som drivs av Företagarna, Oxelösunds- och Nyköpings kommun, Region Sörmland och Sörmlands Sparbank.

Missa inte nästa Fredagspepp fredagen den 24 mars!

Nystadsliv – Behind the scenes

Hur går det till när man fyller en roddbåt med 3 000 bollhavs-bollar? Hur många tomtebloss krävs för att lysa upp en skottkärra och hur får man en familj att lyckas balansera på styltor högst upp på ett berg?

Kolla in vår behind the scenes-film här

Inget hittades