Utan snack ingen verkstad.

På You Are Here är vi övertygade om att det är ur snacket som de bästa idéerna föds. Det är när företag, organisationer och offentlig sektor på riktigt för en dialog med människorna de vill nå som nya spännande saker händer.

Vår arbetsprocess utgår därför från att ”snacket” är kärnan i all kommunikation. Vi tror helt enkelt att resultatet kommer först då människor pratar med varandra. Därför jobbar vi tätt tillsammans med våra uppdragsgivare och i dialog med deras målgrupper. Det är där nya samarbeten kan växa fram och varumärken och människor kan skapa innehåll tillsammans.

För när vi människor fått vara delaktiga kommer vi också ihåg vad vi gjort och vill berättar det vidare till andra. Då blir det verkstad. Kontakta oss gärna så tar vi ett snack.

Snacka

Vi som jobbar här

Vårt arbetssätt präglas av insikten om att allt ständigt förändras. Framförallt kommunikation. Det är en förändring vi vill vara med och leda. Därför omfamnar vi nya digitala och effektiva lösningar. Vår bildbank Click Click är ett exempel på hur vi utvecklar nya funktioner för oss, våra kunder och branschen. Ett annat är att vi bygger vår byrå på olika kompetenser där allt från filmare till illustratörer finns anställda hos oss.

Vi har också effektiva modeller för hur vi arbetar nära och integrerat med våra kunders inhousefunktioner. Då kan vi bidra med vår strategiska och kreativa kompetens – ni med er kännedom och effektiva produktion.

Hur skulle du vilja att framtidens byrå fungerade?

Tyck till!

Tack till de uppdragsgivare vi fått utvecklas tillsammans med

Alzheimerfonden Svenska Kulturpärlor Swedish Gardens Strängnäs kommun Krogdirekt Prime Care Oxelösunds kommun Voyage STUA Inspektionen för Arbetslöshetsförsäkringen Samordningsförbundet RAR Sörmland Mörby Centrum Länsstyrelsen i Södermanlands Län Gnesta kommun Mo Gård INSU Region Sörmland Sörmlands Museum