Från komplicerade flöden till enkla visualiseringar

Ibland hanterar vi långa informationsflöden som kunden vill presentera som lättförståelig och överskådlig infografik, vilket kan vara lite tricky!

Region Sörmland ville skapa lättöverskådlig infografik för den digitala bokens väg från författare till användare. Resultatet blev interaktiv byggbar infografik i Genially.

– Det är alltid roligt när man får testa nya verktyg tillsammans med kunden – och ännu roligare när resultaten överträffar förväntan, säger Lina Lundegård.

En profil som sticker ut

För det återkommande eventet Fredagspepp har vi skapat ett grafiskt uttryck byggt på en postiv sticker-känsla inspirerad av hur vi interagerar på ett peppigt sätt i sociala medier. Fredagspepp är ett arrangemang som drivs av Företagarna, Oxelösunds- och Nyköpings kommun, Region Sörmland och Sörmlands Sparbank.

Missa inte nästa Fredagspepp fredagen den 24 mars!

Nystadsliv – Behind the scenes

Hur går det till när man fyller en roddbåt med 3 000 bollhavs-bollar? Hur många tomtebloss krävs för att lysa upp en skottkärra och hur får man en familj att lyckas balansera på styltor högst upp på ett berg?

Kolla in vår behind the scenes-film här

Introducing Luca & Toni

Sveriges senaste restaurangkedja – Luca & Toni – börjar ta form. Med ett nytänkande pizza-koncept och lansering i Norrköping och Jönköping är ambitionen hög. Kreativ annonsering, tydlig profilering och storytelling i SoMe lägger grunden för ett starkt varumärke. Och vem vill inte veta mer om pizza-bröderna från Sicilien som startade restaurang på Mulberry Street i New York under 30-talet?

Inget hittades