Internship!

You Are Here erbjuder dig den kanske mest osofta praktikplatsen du kan tänka dig. Under din tid hos oss får du jobba hårt och lära dig mycket. Du är med i processen och utvecklar kommunikation för att nå gäster, medarbetare och medborgare.

Kanske har du en bakgrund som illustratör, utbildar dig till grafisk formgivare, pluggar beteendevetenskap, media och kommunikation eller skolar om dig till projektledare? Viktigast är att du precis som oss tycker om att skapa kommunikation som engagerar!

The gift

När man gjort sin vända hos oss på You Are Here bär man inte bara ha med sig en bunt nya erfarenheter och en tjock portfolio. Man släpar så klart också med sig ”The Gift”. Ett paket vars innehåll är hemligt men som helt säkert är i flytande form.

Tidigare interner

Karolina Pettersson

Karro Pettersson, @annakarolina, praktiserade hos oss första gången hösten 2015. Men eftersom hon är så grym och vi gillar varandra så mycket har hon varit hos oss två gånger till. Totalt 16 veckor. We miss!

Lina Eriksson

Lina Eriksson, @senpailina, var hos oss under sex veckor. Vi är superglada över att ha haft Lina här! Inte bara för att hon är bättre än oss på både tv-serier och att gamea, utan också för att hon är en hejare på att hitta rätt på både Pinterest och i gamla arkiv!

Josefine Andersson

Josefine Andersson, @josefineyy, var hos oss 6 veckor. Hon gör fantastiskt grymma inbjudningar, är en hejare på att rigga videoinspelningar och kan, trots att hon knappast skulle erkänna det själv, göra illustrationer som bara måste upp på väggen!

Andrea Ynnerman & Julia Sixtensson

Andrea Ynnerman, @andreaynnerman, och Julia Sixtensson, @guldkatt, praktiserade hos oss under 7 ovanligt grymma och galna veckor. Andrea och Julia bollar obehindrat små som stora idéer, sätter form och plåtar. Hatten av!

Apply, apply…

Du/ni som har en grym portfolio, en dator och en praktikperiod på minst sex veckor kan ansöka om praktikplats hos oss. Vi ser gärna att en söker som team; det ger er större chans att få praktik och dessutom är vi övertygade om att ni också lär er mer. Skicka arbetsprover, personligt brev och CV till hello@youarehere.se. Berätta också gärna vad du/ni vill utvecklas inom. Välkommen!