Framtiden är oskriven

Jo, det stämmer ju. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Men vi har ändå plockat fram spåkulan inför 2016 och tagit fram en trendrapport för besöksnäringen.

Vi ringar in tre spännande områden; hur man äter, hur man bor och hur man gör. Teknik och hållbarhet är en röd tråd och att kommunicera ut sin unikitet blir viktigare än någonsin.

Kanske lockas du av att boka bord på världens första vegetariska köttrestaurang som ännu inte finns? Eller checka in på världens första robothotell?

Utdrag ur boken:

2013 utvecklade forskaren Mark Post vid Maastricht-universitet i Holland den första labb-odlade burgaren till det lilla nätta priset av 325 000 dollar. Idag, drygt 3 år senare så har man utvecklat produkten och priset har reducerats till endast 11 dollar för samma burgare.

Trendrapport Besöksnäringen
Trendrapport Besöksnäringen
Trendrapport Besöksnäringen
Trendrapport Besöksnäringen
Trendrapport Besöksnäringen
Trendrapport Besöksnäringen
Trendrapport Besöksnäringen
Trendrapport Besöksnäringen